Štajerska, Hiša vin Doppler

1-dnevni butični teambonding
10 oseb
1 hiška
1 kopalnica
Namestitev v bližini

Vrednost paketa od 285€ /osebo*

  • Štajerska kulinarična dobrodošlica
  • Delavnica poslušanja, vodi Dr. Matej Miklavec
  • Najem posestva Hiša vin Doppler
  • Domača lokalna kulinarika, voda in vino
  • Vodene dihalne, gibalne in meditativne vaje
  • Pisno gradivo in digitalni detox uvod/zaključek
  • Stroški organizacije
  • Darilo

Dobrodošli na Štajerskem

Jutranji prihod v Zgornjo Kungoto, v hišo vin Doppler, kjer nam ob kulinarični dobrodošlici gostiteljica na kratko predstavi vinarsko posestvo s čudovitim razgledom. Tu boste namreč preživeli navdihujoč in povezujoč delovni dan.

Uvod v digitalni odklop

Sledi uvod v digitalni odklop, kjer pospravimo mobilne telefone na varno in se fizično umaknemo od njih. Pred delavnico poslušanja nežno prebudimo telo in dih s kratko in prijetno prakso joge, za namen boljše koncentracije in vzpostavitve povezave s sedanjim trenutkom. Naša čutila in um bomo s pomočjo gibalnih, dihalnih in meditativnih vaj pripravili na nove uvide.
"Poslušanje je naravnanost srca. Je iskrena želja po slišanju sogovornika, kar zbližuje in zdravi."J. Isham

Delavnica poslušanja

Sledi vrhunec dneva - izkustvena delavnica poslušanja, ki jo vodi Dr. Matej Miklavec. Namen izkustvene delavnice poslušanja je sprožiti nova spoznanja, ki bodo omogočala ekipi več razumevanja, boljši stik in učinkovito sodelovanje. V čudovitem okolju bomo s praktičnimi vajami v skupini in v parih ustvarili priložnost notranje upočasnitve zato, da se bomo lahko vrnili na temelje ter boljše slišali sebe in druge. Zavedanje obstoječih vzorcev poslušanja in izvedba korakov izven običajnih navad bodo omogočili širšo perspektivo za učinkovito komunikacijo in zadovoljstvo.

Delavnica bo izvedena v dveh delih, dopoldan in popoldan ter prilagojena ekipi. Vmes bodo na voljo sadje, voda in prigrizki. Na voljo bo tudi čas za sproščeno uživanje na posestvu.

Okusi Štajerske

Po zaključku delavnice poslušanja nas bodo pogostili z odličnim poznim štajerskim kosilom in hišnim vinom. Pred odhodom še skupna fotografija, vračilo telefonov in darilo, ki vas bo spominjalo in bodrilo k vsakodnevni praksi vsega, kar ste se naučili na ekipnem digitalnem odklopu na vrhu vinogradov Štajerske regije.

*Cena in pogoji

Minimalno število oseb je 8, maximalno 10 oseb. Sproščena športno-elegantna oblačila. Izvedba paketa je možna med tednom, od ponedeljka do četrtka. Dodatna možnost organizacije prevoza. Možnost podaljšanja programa na dvodnevni digitalni odklop z namestitvijo v neposredni bližini. Možnost prilagoditve programa po vaših željah. Ceno dogovorimo z individualno ponudbo.

Okvirno:
Ob prijavi do vključno 10 oseb je cena 285€ /osebo
Ob prijavi do vključno 9 oseb je cena 325€ /osebo
Ob prijavi do vključno 8 oseb je cena 365€ /osebo 

Za več informacij nas kontaktirajte preko e-mail info@sloncek.net ali po telefonu 041 653 401. Se veselimo, da vas spoznamo.

Lokacija

Pošlji povpraševanje

Hvala za sporočilo! Kmalu vam odgovorimo!