Goriška Brda, posestvo Peterc

3-dnevni butični teambonding
8 oseb
8 postelj
4 kopalnice

Vrednost paketa od 1.145€ /osebo*

 • Goriška dobrodošlica

 • 2x nočitev z gurmanskim zatrkom
 • 1x vodeno lokalno kolesarsko doživetje 

 • 1x izobraževalna delavnica poslušanja, vodi Dr. Matej Miklavec

 • Sveža lokalna kulinarika in voda (3x kosilo, 2x večerja)

 • 3x Ozaveščanje skozi gibanje po Metodi Feldenkrais, vodi Mateja Kodermac

 • 1x 6-urni izobraževalni in degustacijski tečaj - Vina Slovenije
 • Pisno gradivo in digitalni detox uvod/zaključek

 • Stroški organizacije

 • Knjiga “Vina Slovenije”

 • Darilo 

Dobrodošli v Goriških Brdih

Jutranji prihod na posestvo Peterc, kjer nam ob kulinarični dobrodošlici gostitelj na kratko predstavi čudovito vinarsko posestvo. Tu boste namreč preživeli tri dnevni navdihujoč in povezujoč teambuilding.

Uvod v digitalni odklop

Sledi uvod v digitalni odklop, kjer pospravimo mobilne telefone na varno in se fizično za 3 dni umaknemo od njih. Pred lokalnim vodenim izletom z e-kolesi, ozaveščeno, po metodi Feldenkreis prebudimo telo in dih, z namenom vzpostavitve stika s seboj in sedanjim trenutkom. Naša čutila in um bomo s pomočjo gibalnih, dihalnih in meditativnih vaj razbremenili skrbi ter se pripravili na nove navdihe in uvide.

Butično doživetje z e-kolesi

Po odličnem lokalnem kosilu in pred še boljšo večerjo, se z e-kolesi odpravite na voden izlet po okolici, da jo začutite, se razgibate in predihate. Začutite se v Goriških Brdih, v pravljični pokrajini med Alpami in Jadranom.
"Če hočemo drugega človeka resnično razumeti, moramo najprej prehoditi milijo v njegovih mokasinih. Ne moremo pa hoditi v mokasinih drugega človeka, če najprej ne sezujemo svojih."Indijanski pregovor

Delavnica poslušanja

Drugi dan, po gibalni delavnici in obilnem zajtrku, boste nova dragocena znanja pridobivali na izobraževalni delavnici poslušanja, ki jo vodi Dr. Matej Miklavec. Namen izkustvene delavnice poslušanja je sprožiti nova spoznanja, ki bodo omogočala ekipi več razumevanja, boljši stik in učinkovito sodelovanje. V naravnem okolju bomo s praktičnimi vajami v skupini in v parih ustvarili priložnost notranje upočasnitve zato, da se bomo lahko vrnili na temelje ter boljše slišali sebe in druge. Zavedanje obstoječih vzorcev poslušanja in izvedba korakov izven običajnih navad bodo omogočili širšo perspektivo za učinkovito komunikacijo in zadovoljstvo.

Izobraževalni in degustacijski vinarski tečaj

Zadnji dan bo poudarek na pridobivanju znanja iz poznavanja slovenskih vin in vsega kar paše zraven. Po jutranji gibalni delavnici in zajtrku, vas bo vinarski mojster popeljal v znanost okušanja in poznavanja slovenskih vin. Spoznali boste tri vinske dežele in 9 vinorodnih okolišev, njihove geografske značilnosti in kako slednje vplivajo na slog vin v okolišu. Razumeli boste večino izrazov, ki jih srečate na steklenici s slovenskim vinom.

*Cena in pogoji

Maximalno število oseb je 8 (2 osebi v eni sobi), minimalno 4 osebe (1 oseba v 1 sobi). Sproščena športno-elegantna oblačila. Izvedba paketa je možna od 16. marca do 17. junija in od 19. septembra do 30. oktobra, in sicer od ponedeljka do četrtka. Dodatna možnost organizacije prevoza. Možnost prilagoditve programa in vsebine po vaših željah. Ceno dogovorimo z individualno ponudbo.

Okvirno:
Ob prijavi do vključno 8 oseb je cena 1.145€ /osebo 
Ob prijavi do vključno 4 oseb je cena 1.645€ /osebo

Za več informacij nas kontaktirajte preko e-mail info@sloncek.net ali po telefonu 041 653 401. Se veselimo, da vas spoznamo.

Lokacija

Pošlji povpraševanje

Hvala za sporočilo! Kmalu vam odgovorimo!