Beograd

JUNIJ - DECEMBER 2024
46
3 dni/2 nočitvi
Počasi in z užitkom

Paket vključuje:

  • avtobusni prevoz z udobnim turističnim avtobusom po programu
  • cestnine in cestne pristojbine
  • 2x prenočevanje z zajtrkom v dvoposteljnih sobah v hotelu 4* v centru Beograda
  • vstopnine za oglede po programu - Hiša cvetja, stolp na Avali, dobra večerja s pijačo in zabavo na splavu
  • kosilo zadnji dan na poti domov
  • stroški vodenja in organizacije potovanja

Teambuilding izlet

Vabimo vas na lep konec tedna v Beograd. Ogledali si bomo mesto, preizkusili odlične srbske kulinarične specialitete, se zabavali in prijetno družili v mestu ob Donavi in Savi, potovanje pa zaključili z vzponom na Avalo.

1. dan

SLOVENIJA – HRVAŠKA – BEOGRAD (avtobusni ogled, zvečer večerja, druženje in zabava)

Odhod avtobusa z dogovorjenega mesta. Vožnja po avtocesti mimo Zagreba, skozi Slavonijo in Srem proti Beogradu. Prihod v večernih urah v hotel v centru mesta. Nastanitev v hotelu. V kolikor ne bo prepozna ura, po želji ,večerni sprehod ali individualno večerja. Nočitev.

2. dan

BEOGRAD AVALA – ČUDOVITA PRESTOLNICA OB SAVI IN DONAVI (ogled mesta, izlet na Avalo, večerja in druženje z zabavo na splavu) 

Po zajtrku, krožni avtobusni ogled mestnih zanimivosti: novi Beograd s Sava centrom, mostovi na Savi, Dedinja s Hišo cvetja in grob Josipa Broza-Tita, stadion Partizan in Crvena zvezda, zgradba Pink TV, cerkev Svetega Save - največje pravoslavne cerkve v Srbiji, trg Terazije, Trg Republike, stavba Skupščine RS, Parlament, Narodno gledališče, Narodni muzej. Sprehodimo se po mestu, kjer sledijo ogledi v spremstvu lokalnega vodnika: ulica Knez Mihajlova, Saborna cerkev, palača Konak knjeginje Ljubice (1829 - 1831), park Kalemegdan, z lepim razgledom na mesto in sotočje Save in Donave. Po ogledu prosto za uživanje v mestu. Popoldne avtobusni izlet na Avalo in ogled Meštrovićevega spomenika neznanemu junaku ter vzpon z dvigalom na nov panoramski stolp na Avali s zopet čudovitim razgledom. Po povratku z Avale, dobra večerja s pijačo na enem od splavov. Nadaljevanje druženja z zabavo na splavu. Povratek v hotel. Nočitev.

3. dan

Po bolj poznem zajtrku obisk ene izmed beograjskih živilskih tržnic. Sprehod po Terazijah in glavni Knez Mihajlovi ulici. Prosto za kavo na Terazijah ali Knez Mihajlovi, na »beograjski način« počasi in z užitkom. Okoli 11.ure odhod iz Beograda. Vožnja po avtocesti skozi Srem v Slavonijo. Na poti postanek za dobro kosilo. Nato povratek po avtocesti proti Sloveniji. Prihod v Slovenijo v zgodnjih večernih urah.

Na poti doživetja

Maximalno število oseb je 46 (2 osebi v eni sobi), minimalno 20 oseb (1 oseba v 1 sobi). Izvedba paketa je možna od marca do junija in od septembra do decembra. Možnost dopolnitve programa z vsebino po vaših željah. Ceno dogovorimo z individualno ponudbo.

Pišite nam na e-mail info@sloncek.net ali še bolje, nas pokličite na +386 41 653 401. Se veselimo, da vas spoznamo.
Pošlji povpraševanje

Hvala za sporočilo! Kmalu vam odgovorimo!