Narodni park Krka - Trogir +

MAREC - JUNIJ 2024
46
3 dni/2 nočitvi
Lepote Dalmacije

Paket vključuje:

  • avtobusni prevoz
  • cestnine in cestne pristojbine
  • 2x nočitev v hotelu 3*
  • polpenzion
  • 3x kosilo
  • vstopnine po programu
  • vodenje in organizacija potovanja

Teambuilding izlet

Vabimo vas na lep konec tedna v Dalmacijo. Ogledali si bomo mesteci Skradin in Trogir. Obiskali Nacionalni Park Krka, doživeli zdravilno energijo slapov ter se povzpeli na najvišji vrh otoka Čiovo.

1. dan

Odhod iz dogovorjenega mesta v zgodnjih jutranjih urah, proti Severni Dalmaciji. Naš prvi postanek v jutranjih urah bo mestece Skradin od koder se bomo odpravili na ogled edinstvenih slapov Krke. Z ladijco si bomo ogledali Skradinski buk, otok Visovac, Roški slap in oglede zaključili s kosilom. V popoldanskem času prihod v Trogir, nastanitev v hotelu, prosto in večerja.

2. dan

Po zajtrku se bomo odpravili na otok Čiovo, ki ga z mestom Trogir povezuje most. Majhen otok, ki ponuja čudovite plaže, mir in mediteransko vegetacijo. Povzpeli se bomo na najvišji vrh Rudine. Kosilo na otoku. Po vrnitvi v mesto Trogir ogled mesta in vrnitev v hotel. Večerja.

3. dan

Po zajtrku se bomo poslovili od mesta Trogir in zaključni dan preživeli v samem »srcu Dalmacije« Rogoznici, ki ponuja turistične zanimivosti: Marina Frapa, Zmajevo jezero, labirint sivke, ki so ga ustvarili domačini na vrhu Kopare. Oglede bomo zaključili s kosilom in se odpravili proti domu. Prihod v Slovenijo v večernih urah.

Na poti doživetja

Maximalno število oseb je 46 (2 osebi v eni sobi), minimalno 20 oseb (1 oseba v 1 sobi). Izvedba paketa je možna od marca do junija in od septembra do oktobra. Možnost dopolnitve programa z vsebino po vaših željah. Ceno dogovorimo z individualno ponudbo.

Pišite nam na e-mail info@sloncek.net ali še bolje, nas pokličite na +386 41 653 401. Se veselimo, da vas spoznamo.
Pošlji povpraševanje

Hvala za sporočilo! Kmalu vam odgovorimo!