Hurgada

JANUAR - MAJ 2024
od 10 do 20
8 dni/ 7 noči
Magičnost Egipta

Paket vključuje:

  • Povratni letalski prevoz iz Ljubljane
  • 7x nočitev z all inclusive
  • 4x organizirani izleti
  • Spremstvo osebe iz agencije + jutranja ali večerna joga
  • Stroški vodenja in organizacijo potovanje
  • DDV

Teambuilding izlet

S sodelavci doživite en del magičnosti Egipta. Prepustite se all inclusive ponudbi v urejenem in prostornem hotelskem kompleksu ter se podajte na afriške pustolovščine.

1. dan LJUBLJANA - HURGADA

Prihod v hotel pozno popoldne. Namestitev po sobah. Pregled tedenske časovnice potovanja, ogled resorta, sprehod do plaže, po želji večerna joga. Večerja.

2. dan VODEN OGLED HURGADE

Po zajtrku se odpravimo na ogled mesta Hurgada. Zapeljali se bomo do ene najvišjih točk Hurgade, od koder se vam bo odprl najveličastnejši pogled na Rdeče morje in okolico. Imeli boste čas za fotografiranje in uživanje v razgledu. Ogledali si bomo novo marino. Nahaja se v novem okrožju Hurgade. Sprehodili se bomo po promenadi in odkrili različne bare in restavracije, idealen kraj za večerne izhode. Na koncu Nove marine je majhna ribarnica, kjer posamezni ribiči prodajajo svoj ulov dneva. Neposredno ob tej tržnici je nova velika mošeja v Hurgadi. Ste vedeli, da je nastala samo s sredstvi dobrosrčnih posameznikov? Primerno se oblecite in vstopili boste v Veliko mošejo. Vrnitev v hotel. Po želji joga pred ali po večerji. Večerja.

3. dan LUXOR - DOLINA KRALJEV

Dan za ogled veličastne Doline kraljev v Luxorju. Mesto Luxor se nahaja 280 km južno od Hurghade in njegovo ime izhaja iz arabske besede palača zaradi velikega števila templjev.

Avtobus nas bo izpred hotela odpeljal v starodavno mesto Tebe na vzhodnem bregu reke Nil, kjer bomo začeli odkrivati faraonsko zapuščino z obiskom največjega templja na svetu, kompleksa templjev Karnak. Po templjih v Karnaku boste imeli nekaj časa za sprostitev in križarjenje po Nilu. Nato boste z majhnim motornim čolnom prečkali Nil in nadaljevali do Doline kraljev, kjer si boste ogledali tri kraljeve grobnice. Naslednji postanek bo v delavnici alabastra, kjer si boste ogledali, kako nastajajo spominki iz marmorja. Tudi nakupi bodo možni. Na koncu se boste še ustavili pri impresivnih Memnonovih kolosih, zadnjih ostankih templja Amenofisa III. Po vseh nepozabnih vtisih impulzivnih znamenitosti nas bodo pozno zvečer pripeljali nazaj v vaš hotel.

4. dan JEEP SAFARI Z BEDUINSKO VEČERJO

Po zajtrku odhod izpred hotela in vožnja ven iz mesta. Izkusili boste razburljiv safari z džipi skozi puščavo Hurgade. V eni uri boste prispeli do beduinske vasi, kjer boste uživali v tipičnem beduinskem gostoljubju, z beduinskim črnim čajem in svežim kruhom, ter izvedeli več o njihovem tradicionalnem življenju. Imeli boste priložnost izkusiti kulturo in vsakdanje življenje prebivalcev. Imeli boste tudi priložnost doživeti ježo kamele skozi puščavo, preden vam bodo postregli z okusno večerjo z žara. Dan zaokrožite z občudovanjem fantastičnih pogledov na sončni zahod sredi puščave. Po razburljivem dnevu vas bodo odpeljali nazaj v hotel.

5. dan DAN MIROVANJA ali aktivnosti po želji

Četrtek je namenjen umiritvi in počitku ali aktivnostim po želji. Dopustili si bomo bivanje v trenutku, uživali na plaži, se predajali soncu, se kopali, sproščali in nikamor se nam ne bo mudilo. Vzeli si bomo čas, da sprocesiramo vsa nova afriška doživetja in lastna občutja. Kot ekipa se bomo dobili skupaj in naredili trening prijetnih razteznih in krepitvenih telesnih ter dihalnih vaj, po želji in sprotnem dogovoru se boste lahko prijavili na prijetno, nežno masažo glave Access Bars, za popolno sprostitev in regeneracijo. Družabni večer z animacijo v hotelu. Lahko pa ta dan izkusite kakšno od aktivnosti, ki jih ponujajo v hotelu (vodna aerobika, fitnes, pink-ponk, tenis,...)

6. dan SNORKLJANJE V ORANGE BAY-U

Po zajtrku se bomo odpravili na izlet v Orange Bay. Odhod bo izpred vašega hotela, prepeljali vas bodo do pomola, kjer vam bodo zagotovili opremo za snorklanje. Vkrcanje na barko. Na poti do otoka se za 45 minut ustavimo na mestu za snorkljanje, kjer boste videli korale, nešteto pisanih rib ter številne druge podvodne živali in rastline. Kosilo na krovu ladje in plovba do otoka. Ko prispete, boste imeli dovolj časa za sprostitev in uživanje v »karibskem« vzdušju med sprehodom po beli peščeni plaži. Na voljo bo nekaj časa za sončenje in plavanje v čisti turkizni vodi. Pozno popoldne se bomo vrnili v hotel v Hurgadi.

7. dan DAN MIROVANJA ali aktivnosti po želji

PO ŽELJI zadnji nakupovalni OBISK HURGADE v lastni režiji 
Priporočamo, da se ta dan še odpravite do mesta Hurgada po morebitnih zadnjih nakupih pred povratkom v Ljubljano. Seveda pa hkrati dan izkoristite še za kopanje in sončenje. Večerna joga pred večerjo, po želji. Večerja.

Dan lahko izkoristimo na način, da si dovolimo počivati in treniramo bivanje v trenutku. Uživamo na plaži, se predajamo soncu, se kopamo, sproščamo in se nam nikamor ne mudi. Vzemimo si čas in  sprocesirajmo vsa nova afriška doživetja. Kot ekipa se bomo dobili skupaj in naredili trening prijetnih razteznih in krepitvenih telesnih ter dihalnih vaj, po želji in sprotnem dogovoru se lahko prijavite na prijetno, nežno masažo glave Access Bars, za popolno sprostitev in regeneracijo. Družabni večer z animacijo v hotelu.

8. dan HURGADA - LJUBLJANA

Ponoči vkrcanje na avtobus, pot do letališča, vkrcanje na letalo in pristanek v Ljubljani okoli 10:30 ure.

Na poti doživetja

Optimalno število oseb je okoli 10. Izvedba paketa je možna od oktobra do marca ali po dogovoru. Pridružujemo si pravico do spremembe programa glede na okoliščine na katere nimamo vpliva. Vsebino programa seveda prilagodimo vašim željam. Ceno dogovorimo z individualno ponudbo.

Pišite nam na e-mail info@sloncek.net ali še bolje, nas pokličite na +386 41 653 401. Se veselimo, da vas spoznamo.
Pošlji povpraševanje

Hvala za sporočilo! Kmalu vam odgovorimo!