Poljanska dolina

JUNIJ - DECEMBER 2024
od 6 do 20
2 dni
Poljanska dolina

Paket vključuje:

  • Namestitev
  • Polni penzion z dodatnim zajtrkom
  • Delavnica: Peka kruha in izdelava zeliščnih namazov
  • Delavnica: Komunikacija preko barv
  • Vstop v savno
  • Večerna zabava (glasbenik v živo)
  • Delavnica: Dramska igra Cvetje v jeseni; transformacija čustev
  • Sprehod na Slajko
  • Organizacija in ddv

Teambonding

Dobrodošli na doživetje v Poljanski dolini, v raju pod Blegošem. Poljanska dolina je zaznamovana s tisto ljubeznijo, ki je za vse življenje. Ker izvira iz narave! Dežela pod Blegošem že od nekdaj navdihuje z naravo in s samosvojimi skrivnostmi. Pisatelj Ivan Tavčar je tu našel navdih za eno najlepših slovenskih ljubezenskih zgodb. S svojo lepoto in zgodbami je Poljanska dolina prizorišče ljubezni: do sebe, do bližnjih in do narave.

Butična namestitev in teambonding delavnice

Dobrodošli na vašem 2-dnevnem druženju in povezovanju v Poljanski dolini, na domačiji domačiji doživetij. Prvi dan skupaj specite kruh in izdelajte ekološke namaze. Po kosilu se potopite v odkrivanje izboljšanja komunikacije preko barv in odigrajte dramsko igro Cvetje v jeseni. Popoldan je namenjen savnanju in/ali masažam (po želji) ter večernem druženju. Drugi dan vas čaka izziv uprizoritve dramske igre skozi vaše podjetje, kjer boste na zabaven način transformirali svoja čustva. Sledi sprehod na Slajko, kjer se vam odpre lep panoramski razgled na Blegoš in druge vrhove Škofjeloškega hribovja. Za zaključek vas pogostimo z domačim kosilom.

Na poti doživetja

Minimalno število oseb je 6, maksimalno 20. Izvedba paketa je možna od septembra do novembra ali od januarja do junija ali po dogovoru. Pridružujemo si pravico do spremembe programa glede na okoliščine na katere nimamo vpliva. Vsebino programa seveda prilagodimo vašim željam. Ceno dogovorimo z individualno ponudbo.

Pišite nam na e-mail info@sloncek.net ali še bolje, nas pokličite na +386 41 653 401. Se veselimo, da vas spoznamo.

Testimonials

Nepozabno delovno potovanje, zahvaljujoč Agenciji Slonček!
Ne morem dovolj izraziti, kako neverjetno je bilo naše nedavno delovno potovanje, team-bondidng, ki ga je organizirala Agencija Slonček. Od trenutka, ko smo se odpravili na to potovanje pa do zadnjega trenutka, je izkušnja presegla vsa pričakovanja.
Slončekova natančna načrtovanja in pozornost do podrobnosti sta bila očitna v vsakem vidiku izleta in druženja. Od brezhibne logistike do skrbno izbranih dejavnosti je bila vsaka plat potovanja izvedena brezhibno.
Njihova strokovnost pri razumevanju potreb in želja naše ekipe je resnično izstopala. Dejavnosti, ki so jih organizirali, so nam omogočile, da smo se povezali na načine, o katerih nismo niti sanjali, spodbujajoč občutek enotnosti in pripadnosti, ki bo nedvomno koristil našemu podjetju na dolgi rok.
Poleg tega je ekipa Slončka izžarevala profesionalnost in toplino skozi celotno organizacijo. Vedno so bili na voljo, da bi odgovorili na vsa vprašanja ali pomirili vse skrbi.
Toda tisto, kar resnično ločuje Agencijo Slonček od drugih, je njihova iskrena zavezanost k zagotavljanju naše sreče in zadovoljstva. Jasno je, da so ponosni na svoje delo in strastni glede ustvarjanja nepozabnih izkušenj za svoje stranke.
Sklepoma lahko z vsem srcem rečem, da naše delovno potovanje ne bi bilo tako neverjeten uspeh, kot je bilo, brez Agencije Slonček. Z veseljem pričakujemo nadaljnje sodelovanje z njimi v prihodnosti za še več nepozabnih pustolovščin.
Nina Lang, Head of HR an General Affairs/ Chief Happiness Officer
Pošlji povpraševanje

Hvala za sporočilo! Kmalu vam odgovorimo!