Maroko

JANUAR - DECEMBER 2024
od 10 do 20
8 dni / 7 noči
Agadir

Paket vključuje:

  • Letalski prevoz na relaciji bližnje letališče – Maroko – Agadir
  • 7x nočitev v hotel 4* na storitvi vse vključeno
  • Transfer letališče – hotel – letališče
  • Nezgodno zdravstveno zavarovanje
  • 4x organizirani izleti
  • Vodenje in spremstvo
  • Organizacija in ddv

Teambuilding / teambonding izlet

S sodelavci doživite en del čarobnosti Maroka. Prepustite se all inclusive ponudbi v urejenem in prostornem hotelskem resortu ter se pogumno podajte na maroška doživetja.

1. dan BLIŽNJE LETALIŠČE - MAROKO - AGADIR

Prihod v hotel. Namestitev po sobah. Pregled tedenske časovnice potovanja, ogled resorta, sprehod do plaže, po želji večerna aktivnost. Večerja.

2. dan DAN MIROVANJA ali aktivnosti po želji

Dan je namenjen umiritvi in počitku ali aktivnostim po želji. Dopustili si bomo bivanje v trenutku, uživali na plaži, se predajali soncu, se kopali, sproščali in nikamor se nam ne bo mudilo. Vzeli si bomo čas, da opazujem, spoznavamo in začutimo okolje in lastna občutja na novih tleh. Kot ekipa ali posamezno se lahko odločite za številne aktivnosti (vodna aerobika, fitnes, pink-ponk, tenis,odbojka, masaže,...), ki jih ponuja odličen resort, kjer boste bivali. Naredite si lahko družabni večer z animacijo v hotelu.

3. dan IZLET V MARAKEŠ

Marakeš je mesto v notranjosti Maroka ob vznožju Visokega Atlasa. Mesto je gospodarsko in kulturno središče južnega dela države. S približno 929.000 prebivalci je četrto največje mesto v državi. Je tudi eno od štirih kraljevih mest Maroka.

Kombi nas bo izpred hotela odpeljal v mesto Marakeš, ki je eno izmed najbolj priljubljenih turističnih destinacij v Maroku. Predali se bomo vzdušju Marakeša, brez stresa navigacije na peš turi, kjer obiščemo glavne znamenitosti medine, od palače Bahia do mošeje Koutoubia. Ker gremo naokoli z vodnikom, dobimo notranji pogled, ki ga obiskovalci pogosto spregledajo, o vsakdanjem življenju, turističnih pasteh in skritih draguljih, ki jih obožujejo domačini. Omogočen nam je dostop do nakupovalnih popustov med obiskom mestnih tržnic. Po vseh nepozabnih vtisih čudovitih znamenitosti nas bodo pozno popoldne pripeljali nazaj v naš hotel.

4. dan IZLET V PARK ŽIVALI

Zgodaj zjutraj po zajtrku se odpravimo v južni Agadir po avtocesti, ki vodi v Marakeš. Obiščemo nomade, medtem ko pasejo svoje koze v divjini. Tam se bomo ustavili in opazovali koze, ki plezajo po arganovih drevesih v enem od edinstvenih pokrajin v Agadirju. Sledi obisk parka krokodilov, kjer si ogledamo tudi druge živali, kot so anakonde, papige, legvani in številne druge vrste. Izlat traja od 5 - 6 ur in vključuje: prevzem oseb pred hotelom, sodobno AC vozilo, voznik in vodnik, opazovanje koz na drevesih, obisk Krokodiljega parka in vstopnico v park.

5. Dan VOŽNJA S ŠTIRIKOLESNIKI

Po zajtrku nas bodo popeljali na neverjetno aktivnost, polno adrenalina, v gozd, poln evkaliptusov in peščenih sipin. Vozilo je podobno terenskim dirkalnim avtomobilom z varnostnimi pasovi, tako da si ga lahko delita dve osebi.

Odhod s kombijem izpred našega hotela. Peljemo se 20 minut do garaže in s štirikolesniki začnemo pot od tam. Vožnja  trajala eno uro in 30 minut, včasih pa tudi 2 uri, odvisno od hitrosti skupine. V gozdu in peščenih sipinah nas spremljl vodnik, ki nam predstavi kraj. Nato pa si po enourni vožnji privoščimo odmor za čaj z meto, da si spočijemo roke od vožnje. Vrnemo se v garažo in od tam v hotel. Gre za celodnevni izlet, ki vključuje: prevzem od in prevoz nazaj do hotela, najem vozil Beach buggy, metin čaj / prigrizke in okalnega vodnika.

6. Dan FOOD TASTING IN AGADIR

Ste pripravljeni okusiti najboljšo hrano v Agadirju? Potešite svojo željo po lokalni hrani in kulturi z zanimivostmi, na poti, skupaj z gostiteljem in ljubiteljem hrane. Uživajte v 10. okusnih in značilnih degustacijah, od sladkih do slanih, pa tudi v pijačah na okusni turneji v Agadirju. Pol dnevni izlet vključuje: zasebnega vodnika, 10 degustacij lokalne hrane in pijače (na voljo so tudi vegetarijanske možnosti).

7. Dan DAN MIROVANJA, NAKUPOVANJA ALI RAZVAJANJA po želji

Po želji zadnji nakupovalni obisk centra Agadirja v lastni režiji. Priporočamo, da se ta dan še odpravite do centra po morebitnih zadnjih nakupih pred povratkom v Ljubljano. Seveda pa hkrati dan izkoristite še za kopanje, sončenje, opazovanje sončnega zahoda. Po želji si lahko privoščite tudi maroški hammam ali pa masažo s čistim arganovim oljem. Večerja.

8. Dan AGADIR - MAROKO - BLIŽNJE LETALIŠČE

Vezano na let proti Sloveniji, vkrcanje na avtobus, pot do letališča, vkrcanje na letalo in pristanek na bližnjem letališču.

Na poti doživetja

Optimalno število oseb je od 10 dalje. Izvedba paketa je možna čez celo leto in po dogovoru. Pridružujemo si pravico do spremembe programa glede na okoliščine na katere nimamo vpliva. Vsebino programa seveda prilagodimo vašim željam. Ceno dogovorimo z individualno ponudbo.

Pišite nam na e-mail info@sloncek.net ali še bolje, nas pokličite na +386 41 653 401. Se veselimo, da vas spoznamo.
Pošlji povpraševanje

Hvala za sporočilo! Kmalu vam odgovorimo!