Kobarid, posestvo Nebesa

3-dnevni butični teambonding
8 oseb
4 hiške
8 postelj
4 kopalnice

Vrednost paketa od 1.345€/ osebo*

  • Kobariška kulinarična dobrodošlica
  • 2x nočitev v hišicah
  • Najem celotnega posestva s koriščenjem wellnesa
  • Delavnica poslušanja, vodi Dr. Matej Miklavec
  • Vsa sveža lokalna kulinarika in voda (1x večerja, 1x zajtrk, 1x kosilo)
  • Vodene dihalne, gibalne, meditativne vaje
  • 4-urno 5* lokalno doživetje
  • Pisno gradivo in digitalni detox uvod/zaključek
  • Stroški organizacije
  • Darilo 

Dobrodošli v Kobaridu

Dopoldanski prihod v Kobarid, na posestvo Nebesa, kjer nam ob kobariški dobrodošlici gostitelj na kratko predstavi čudovito posestvo, ki je energetsko samooskrbno in praktično z ničelnim ogljičnim odtisom. Tu boste namreč preživeli navdihujoča in povezujoča delovna dneva.

Uvod v digitalni odklop

Sledi uvod v digitalni odklop, kjer pospravimo mobilne telefone na varno in se fizično umaknemo od njih. 

Butično doživetje doline Soče

Pred vrhunsko lokalno večerjo vas čaka vodeno butično doživetje doline Soče. Doživetje, ki se zaradi povezovanja zgodovine, lokalne kulinarike, kulturne dediščine in tradicije uvršča v 5* doživetja, po izboru STO. Pričakujete lahko požirek zdravja v Mrzlem studencu, postanek ob Soči z zgodbo Soške postrvi in ribji prigrizek, 
vožnjo v Drežnico: sprehod z zeliščarjem, priprava frtajle v koči sredi gozda ter vožnjo do planine Slapnik, kjer se boste ob megalitskem krogu napolnili z življenjsko energijo.

Dobro jutro v Nebesih

Naslednji dan se zbudite z limonado in jutranjo prebuditveno jogo s fantastičnim razgledom. S predihanimi pljuči ter prebujenim umom in telesom sedete k obilnemu zajtrku, ki je poln lokalnih dobrot.

Delavnica poslušanja

Sledi vrhunec dneva - izkustvena delavnica poslušanja, ki jo vodi Dr. Matej Miklavec. Namen izkustvene delavnice poslušanja je sprožiti nova spoznanja, ki bodo omogočala ekipi več razumevanja, boljši stik in učinkovito sodelovanje. V čudovitem okolju bomo s praktičnimi vajami v skupini in v parih ustvarili priložnost notranje upočasnitve zato, da se bomo lahko vrnili na temelje ter boljše slišali sebe in druge. Zavedanje obstoječih vzorcev poslušanja in izvedba korakov izven običajnih navad bodo omogočili širšo perspektivo za učinkovito komunikacijo in zadovoljstvo.
"Večina ljudi ne posluša z namenom, da bi razumeli ampak z namenom, da bi govorili."Stephen R. Covey

Delavnica bo izvedena v dveh delih, dopoldan in popoldan ter prilagojena ekipi. Vmes bo poskrbljeno za sveže kosilo iz lokalnih sestavin. Po zaključku delavnice poslušanja bo na voljo tudi čas za sproščeno uživanje in wellness na posestvu. Pred odhodom še skupna fotografija, vračilo telefonov in darilo, ki vas bo spominjalo in bodrilo k vsakodnevni praksi vsega, kar ste se naučili na ekipnem digitalnem odklopu na zdravilnem območju Posočja.

*Cena in pogoji

Maximalno število oseb je 8 (2 osebi v eni hiški), minimalno 4 osebe (1 oseba v 1 hiški). Sproščena športno-elegantna oblačila. Izvedba paketa je možna od 16. marca do 17. junija in od 19. septembra do 30. oktobra, in sicer od ponedeljka do četrtka. Dodatna možnost organizacije prevoza. Možnost prilagoditve programa in vsebine po vaših željah. Ceno dogovorimo z individualno ponudbo. Ceno dogovorimo z individualno ponudbo.

Okvirno:
Ob prijavi do vključno 8 oseb je cena od 1.345€ /osebo
Ob prijavi do vključno 4 oseb je cena od 1.845€ /osebo 

Za več informacij nas kontaktirajte preko e-mail info@sloncek.net ali po telefonu 041 653 401. Se veselimo, da vas spoznamo.

Lokacija

Pošlji povpraševanje

Hvala za sporočilo! Kmalu vam odgovorimo!