Bela krajina

JANUAR - MAJ 2024
do 40
2 hiški
10 postelj
3 kopalnice

Paket vključuje:

  • Belokranjska kulinarična dobrodošlica
  • Delavnica poslušanja, vodi Dr. Matej Miklavec
  • Enodnevni najem posestva Kalska domačija
  • Domača lokalna kulinarika in voda
  • Vodene dihalne, gibalne in meditativne vaje
  • Pisno gradivo in digitalni detox uvod/zaključek
  • Stroški organizacije
  • Darilo

Dobrodošli v Beli krajini

Jutranji prihod v Belo krajino, na posestvo Kalska domačija, kjer nam ob belokranjski kulinarični dobrodošlici gostiteljica na kratko predstavi čudovito posestvo. Tu boste namreč preživeli navdihujoč in povezujoč delovni dan.

Uvod v digitalni odklop

Mobilne naprave pospravimo na varno in se fizično umaknemo od njih. Pred delavnico poslušanja nežno prebudimo telo in dih s kratko in prijetno prakso joge, za namen boljše koncentracije in vzpostavitve povezave s sedanjim trenutkom. Naša čutila in um bomo s pomočjo gibalnih, dihalnih in meditativnih vaj pripravili na nove uvide.

"Poslušanje je temeljni proces komunikacije, ki ustvarja resničnost tako govorca kot poslušalca."Dr. Matej Miklavec

Delavnica poslušanja

Sledi vrhunec dneva - izkustvena delavnica poslušanja, ki jo vodi Dr. Matej Miklavec. Namen izkustvene delavnice poslušanja je sprožiti nova spoznanja, ki bodo omogočala ekipi več razumevanja, boljši stik in učinkovito sodelovanje. V čudovitem okolju bomo s praktičnimi vajami v skupini in v parih ustvarili priložnost notranje upočasnitve zato, da se bomo lahko vrnili na temelje ter boljše slišali sebe in druge. Zavedanje obstoječih vzorcev poslušanja in izvedba korakov izven običajnih navad bodo omogočili širšo perspektivo za učinkovito komunikacijo in zadovoljstvo.

Delavnica bo izvedena v dveh delih, dopoldan in popoldan ter prilagojena ekipi. Vmes bodo na voljo napitki in prigrizki. Vključen je tudi voden sprehod po bližnji okolici, mirni vasi Semič.

Okusi Bele krajine

Po zaključku delavnice poslušanja nas bodo pogostili z odličnim poznim belokranjskim kosilom. Na voljo bo tudi čas za sproščeno uživanje na posestvu. Pred odhodom še skupna fotografija, vračilo telefonov in darilo, ki vas bo spominjalo in bodrilo k vsakodnevni praksi vsega, kar ste se naučili na ekipnem digitalnem odklopu v mistični Beli krajini.

*Cena in pogoji

Minimalno število oseb je 10, maksimalno 40. Izvedba paketa je možna od septembra do novembra ali od marca do junija ali po dogovoru. Sproščena športno-elegantna oblačila. Dodatna možnost organizacije prevoza. Možnost podaljšanja programa na dvodnevni digitalni odklop z namestitvijo v Kalski domačiji. Možnost prilagoditve programa po vaših željah. Pridružujemo si pravico do spremembe programa glede na okoliščine na katere nimamo vpliva. Vsebino programa seveda prilagodimo vašim željam. Ceno dogovorimo z individualno ponudbo.

Pišite nam na e-mail info@sloncek.net ali še bolje, nas pokličite na +386 41 653 401. Se veselimo, da vas spoznamo.

Lokacija

Pošlji povpraševanje

Hvala za sporočilo! Kmalu vam odgovorimo!