Kras, posestvo ASA Residence

1-dnevni digitalni odmik za sodelavce
9 oseb
9 postelj
2 kopalnici

Vrednost paketa 269€ /osebo*

  • Kraška kulinarična dobrodošlica
  • Najem celotnega posestva Asa Residence
  • Delavnica poslušanja, vodi Dr. Matej Miklavec
  • Domača lokalna kulinarika in voda
  • Vodene dihalne, gibalne in meditativne vaje
  • Pisno gradivo in digitalni detox uvod/zaključek
  • Stroški organizacije
  • Darilo

Dobrodošli na Krasu

Jutranji prihod na posestvo Asa Residence, kjer nam ob kulinarični dobrodošlici gostiteljica Suzana na kratko predstavi čudovito kraško posestvo. Tu boste namreč preživeli navdihujoč in povezujoč delovni dan.

Uvod v digitalni odklop

Sledi uvod v digitalni odklop, kjer pospravimo mobilne telefone na varno in se fizično umaknemo od njih. Pred delavnico poslušanja nežno prebudimo telo in dih s kratko in prijetno prakso joge, za namen boljše koncentracije in vzpostavitve povezave s sedanjim trenutkom. Naša čutila in um bomo s pomočjo gibalnih, dihalnih in meditativnih vaj pripravili na nove uvide.
"Ko kdo govori, mu prisluhnite z vsem svojim bitjem. Večina ljudi namreč nikoli ne posluša."Ernest Hemingway

Delavnica poslušanja

Sledi vrhunec dneva - izkustvena delavnica poslušanja, ki jo vodi Dr. Matej Miklavec. Namen izkustvene delavnice poslušanja je sprožiti nova spoznanja, ki bodo omogočala ekipi več razumevanja, boljši stik in učinkovito sodelovanje. V čudovitem okolju bomo s praktičnimi vajami v skupini in v parih ustvarili priložnost notranje upočasnitve zato, da se bomo lahko vrnili na temelje ter boljše slišali sebe in druge. Zavedanje obstoječih vzorcev poslušanja in izvedba korakov izven običajnih navad bodo omogočili širšo perspektivo za učinkovito komunikacijo in zadovoljstvo.

Delavnica bo izvedena v dveh delih, dopoldan in popoldan ter prilagojena ekipi. Vmes bodo ves čas na voljo napitki in prigrizki. Vključen je tudi voden sprehod po bližnji okolici, mirni vasi Utovlje.

Okusi Krasa

Po zaključku delavnice poslušanja nas bodo pogostili z odličnim poznim kraškim kosilom. Na voljo bo tudi čas za sproščeno uživanje na posestvu. Pred odhodom še skupna fotografija, vračilo telefonov in darilo, ki vas bo spominjalo in bodrilo k vsakodnevni praksi vsega, kar ste se naučili na ekipnem digitalnem odklopu na mirnem Krasu.

*Cena in pogoji

Minimalno število oseb je 8, maximalno 10 oseb. Sproščena športno-elegantna oblačila. Dodatna možnost organizacije prevoza. Možnost podaljšanja programa na dvodnevni digitalni odklop z namestitvijo v Asa Residence. Možnost prilagoditve programa po vaših željah.

Ob prijavi do vključno 10 oseb je cena 269€ /osebo = 2.690€
Ob prijavi do vključno 9 oseb je cena 291€ /osebo = 2.619€
Ob prijavi do vključno 8 oseb je cena 318€ /osebo = 2.544€

Vse dodatne ter nadaljnje informacije in podatke za plačilo prejmete po prijavi, na vaš elektronski naslov. Pričakujte tudi naš klic. Se veselimo, da vas spoznamo.

Lokacija

Vila se nahaja v osrčju Krasa v vasi Utovlje. Utovlje je naselje v Občini Sežana. Ima 41 prebivalcev. Prava izhodiščna točka za mir in odkrivanje njegovih lepot s kolesom ali peš.
Prijavi se

Odlična odločitev. Bravo! Veseli naju,da greš z nama!