Kras, Hotel Grahor

1-dnevni butični teambonding
20 oseb
20 postelj
10 kopalnici

Vrednost paketa od 269€ /osebo*

  • Kraška kulinarična dobrodošlica
  • Najem prostora v hotelu Grahor
  • Delavnica poslušanja, vodi Dr. Matej Miklavec
  • Domača lokalna kulinarika in voda
  • Vodene dihalne, gibalne in meditativne vaje
  • Pisno gradivo in digitalni detox uvod/zaključek
  • Stroški organizacije
  • Darilo

Dobrodošli na Krasu

Jutranji prihod na posestvo hotela Grahor, kjer za vas pripravijo kulinarično dobrodošlico. Tu boste namreč preživeli navdihujoč in povezujoč delovni dan.

Uvod v digitalni odklop

Sledi uvod v digitalni odklop, kjer pospravimo mobilne telefone na varno in se fizično umaknemo od njih. Pred delavnico poslušanja nežno prebudimo telo in dih s kratko in prijetno prakso joge, za namen boljše koncentracije in vzpostavitve povezave s sedanjim trenutkom. Naša čutila in um bomo s pomočjo gibalnih, dihalnih in meditativnih vaj pripravili na nove uvide.
"Ko kdo govori, mu prisluhnite z vsem svojim bitjem. Večina ljudi namreč nikoli ne posluša."Ernest Hemingway

Delavnica poslušanja

Sledi vrhunec dneva - izkustvena delavnica poslušanja, ki jo vodi Dr. Matej Miklavec. Namen izkustvene delavnice poslušanja je sprožiti nova spoznanja, ki bodo omogočala ekipi več razumevanja, boljši stik in učinkovito sodelovanje. V čudovitem okolju bomo s praktičnimi vajami v skupini in v parih ustvarili priložnost notranje upočasnitve zato, da se bomo lahko vrnili na temelje ter boljše slišali sebe in druge. Zavedanje obstoječih vzorcev poslušanja in izvedba korakov izven običajnih navad bodo omogočili širšo perspektivo za učinkovito komunikacijo in zadovoljstvo.

Delavnica bo izvedena v dveh delih, dopoldan in popoldan ter prilagojena ekipi. Vmes bodo ves čas na voljo napitki in prigrizki. Vključen je tudi voden sprehod po bližnji okolici, mirni vasi Utovlje.

Okusi Krasa

Po zaključku delavnice poslušanja nas bodo pogostili z odličnim poznim kosilom. Na voljo bo tudi čas za sproščeno uživanje na posestvu. Pred odhodom še skupna fotografija, vračilo telefonov in darilo, ki vas bo spominjalo in bodrilo k vsakodnevni praksi vsega, kar ste se naučili na ekipnem digitalnem odklopu na mirnem Krasu.

*Cena in pogoji

Minimalno število oseb je 8, maximalno 30 oseb. Sproščena športno-elegantna oblačila. Dodatna možnost organizacije prevoza. Možnost podaljšanja programa na dvodnevni digitalni odklop z namestitvijo v hotelu Grahor. Možnost prilagoditve programa po vaših željah.

Ob prijavi do vključno 10 oseb je cena 269€ /osebo
Ob prijavi do vključno 9 oseb je cena 291€ /osebo
Ob prijavi do vključno 8 oseb je cena 318€ /osebo

Za več informacij nas kontaktirajte preko e-mail info@sloncek.net ali po telefonu 041 653 401. Se veselimo, da vas spoznamo.

Lokacija

Hotel se nahaja v osrčju Krasa, v Sežani. Prava izhodiščna točka za mir in odkrivanje lepot Krasa in obale s kolesom ali peš. Odlična hrana, vina in postrežba. Na vaš tembuilding povabite še sodelavce iz tujine. Navdušeni bodo nad kraško Slovenijo.
Pošlji povpraševanje

Hvala za sporočilo! Kmalu vam odgovorimo!